Ook voor relatiegeschenken

Het hele jaar door staan wij voor u klaar als het gaat om relatiegeschenken. Gadgets, premiums, relatiegeschenken en promotioneel materiaal. Van de laatste trends tot hartverwarmende¬†cadeau’s. In onze showroom hebben we een selectie van de mogelijkheden geplaatst. Het assortiment is breed en onder het genot van een kop koffie nemen wij de tijd om de wensen door te spreken. Wij denken graag mee en hebben de ervaring dat we altijd tot een passende invulling komen. Er is genoeg inspiratie te vinden in onze showroom.

Een mooi voorbeeld van een persoonlijke manier van schenken is het Mijn Wijn Concept. Een eigen doos in uw eigen herkenbare huisstijl met een lekkere wijn naar keuze. Of een mooi label in uw eigen huisstijl met een wijn naar keuze. Een mooie combinatie van een goede wijn met uw eigen uitstraling.

 

Actueel

Bezoek onze showroom 2020!

Onze showroom is er helemaal klaar voor om u op een veilige manier te ontvangen. Maak hiervoor een afspraak. Dit jaar nog meer lokale producten aanwezig om een mooi regionaal pakket samen te stellen. Graag informeren wij u over onze

meer
Onze showroom 2019 is geopend!

Zodra de lente begint zijn wij ons alweer druk aan het voorbereiden op het nieuwe kerstpakkettenseizoen. Onze showroom staat weer vol met verrassende, nieuwe artikelen om de mooiste pakketten mee samen te stellen! Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

meer