Mijn Eigen Kadootje

Uw werknemers zelf hun kerstcadeautje laten uitkiezen? Ook dat is mogelijk! Wij maken een webshop op maat. Wanneer u een democode aanvraagt, maken we al direct een webshop. Hiervoor gebruiken we het logo en de huisstijl van uw bedrijf.

Klik hier voor een democode!

De Terborgse Wijncentrale levert het eigenkeuzeconcept ‘Mijn Eigen Kadootje’. Hierbij krijgen uw werknemers een persoonlijke waardebon. Deze waardebon bevat een bepaald aantal klavers. Deze klavers vertegenwoordigen de waarde die u zelf kiest. Iedere werknemer krijgt een unieke inlogcode waarmee ze kunnen inloggen op een website die geheel in uw huisstijl is gemaakt

Uw werknemers kunnen op deze website een keus maken uit het ruime assortiment van Mijn Eigen Kadootje. Of je nu meerdere kleine cadeaus kiest of één groot cadeau; de keus is aan de werknemer. Zo krijgt iedereen een geschenk dat ze zelf het liefst willen ontvangen. Lees meer op mijneigenkadootje.nl of neem contact met ons op!

Actueel

Bezoek onze showroom 2020!

Onze showroom is er helemaal klaar voor om u op een veilige manier te ontvangen. Maak hiervoor een afspraak. Dit jaar nog meer lokale producten aanwezig om een mooi regionaal pakket samen te stellen. Graag informeren wij u over onze

meer
Onze showroom 2019 is geopend!

Zodra de lente begint zijn wij ons alweer druk aan het voorbereiden op het nieuwe kerstpakkettenseizoen. Onze showroom staat weer vol met verrassende, nieuwe artikelen om de mooiste pakketten mee samen te stellen! Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

meer