Kerstpakketten bij de Terborgse Wijncentrale

Klein begonnen, maar in 25 jaar uitgegroeid tot één van de speerpunten en specialismen van de Terborgse Wijncentrale: het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. Met een variërend aanbod, bestaande uit zowel dranken en food, als non-food artikelen, of combinaties daarvan. Ieder jaar stellen we ons assortiment samen waarbij we rekening houden met de laatste trends in kleur, stijl en lifestyle. Dit geeft u de keus uit maar liefst 3500 artikelen, waaruit persoonlijk een smaakvol pakket kan worden samengesteld.

Maatschappelijk betrokken

Met de verkoop van onze kerstpakketten proberen we een positieve invloed uit te oefenen op de gemeenschap. Zo zijn we er trots op dat een groot gedeelte van het inpakwerk verzorgd wordt door sociale werkplaatsen. Het inpakwerk dat niet door sociale werkplaatsen wordt verricht, gebeurt in onze eigen ‘kersthal’. Deze ruimte van zo’n 1700 m2 hebben we in eigen beheer.

Relatiegeschenken

Naast onze kerstpakketten kunt u het hele jaar bij de Terborgse Wijncentrale terecht voor relatiegeschenken. Een op maat gemaakt drankpakket is dé manier om een nieuwe klant welkom te heten, of een bestaande klant te feliciteren met een jubileum.

Showroom

In onze showroom  in Terborg hebben wij een selectie van ruim 3500 artikelen voor u klaar staan. Volop inspiratie, leuke ideeën en de laatste trends. Of het nu gaat om thema’s, lifestyle, kleur en verpakkingsmogelijkheden; voor iedereen en naar eigen smaak kan een kerstpakket worden samengesteld. Maatwerk en persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie is onze kracht!

"Gerard Beijer en Rob Jansen adviseren u graag bij uw bezoek aan de showroom."

Actueel

Bezoek onze showroom 2020!

Onze showroom is er helemaal klaar voor om u op een veilige manier te ontvangen. Maak hiervoor een afspraak. Dit jaar nog meer lokale producten aanwezig om een mooi regionaal pakket samen te stellen. Graag informeren wij u over onze

meer
Onze showroom 2019 is geopend!

Zodra de lente begint zijn wij ons alweer druk aan het voorbereiden op het nieuwe kerstpakkettenseizoen. Onze showroom staat weer vol met verrassende, nieuwe artikelen om de mooiste pakketten mee samen te stellen! Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

meer