Kerstpakketten bij de Terborgse Wijncentrale

Klein begonnen, maar in 25 jaar uitgegroeid tot één van de speerpunten en specialismen van de Terborgse Wijncentrale: het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. Met een variërend aanbod, bestaande uit zowel dranken en food, als non-food artikelen, of combinaties daarvan. Ieder jaar stellen we ons assortiment samen waarbij we rekening houden met de laatste trends in kleur, stijl en lifestyle. Dit geeft u de keus uit maar liefst 3500 artikelen, waaruit persoonlijk een smaakvol pakket kan worden samengesteld.

Maatschappelijk betrokken

Met de verkoop van onze kerstpakketten proberen we een positieve invloed uit te oefenen op de gemeenschap. Zo zijn we er trots op dat een groot gedeelte van het inpakwerk verzorgd wordt door sociale werkplaatsen. Het inpakwerk dat niet door sociale werkplaatsen wordt verricht, gebeurt in onze eigen ‘kersthal’. Deze ruimte van zo’n 1700 m2 hebben we in eigen beheer.

Relatiegeschenken

Naast onze kerstpakketten kunt u het hele jaar bij de Terborgse Wijncentrale terecht voor relatiegeschenken. Een op maat gemaakt drankpakket is dé manier om een nieuwe klant welkom te heten, of een bestaande klant te feliciteren met een jubileum.

Showroom

In onze showroom  in Terborg hebben wij een selectie van ruim 3500 artikelen voor u klaar staan. Volop inspiratie, leuke ideeën en de laatste trends. Of het nu gaat om thema’s, lifestyle, kleur en verpakkingsmogelijkheden; voor iedereen en naar eigen smaak kan een kerstpakket worden samengesteld. Maatwerk en persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie is onze kracht!

"Gerard Beijer en Rob Jansen adviseren u graag bij uw bezoek aan de showroom."

Actueel

Verras je collega’s met een Zomerpakket

De mooiste maanden van het jaar komen eraan, lange zomeravonden, veel zon en heerlijke drankjes erbij! Wij helpen je er graag bij! Zomerse biertjes, verrassende bubbels, een zoutje of leuke gadgets en sfeervolle verpakkingen, we hebben het allemaal. Verras je

meer
Kerstpakket op maat

Als specialist in kerstpakketten hebben we naast een ruimte keuze standaardpakketten, uiteraard ook maatwerk kerstpakketten. In onze sfeervolle showroom staan ruim 3500 artikelen voor u klaar waarmee elk gewenste pakket kan worden samen gesteld. Dit kan op thema, kleur, lifestyle

meer