Maatwerk kerstpakketten

Uiteraard kunt u uw eigen kerstpakket samenstellen. Bekijk hieronder een selectie van de kerstpakketten. In onze showroom in Terborg hebben wij een selectie van ruim 3500 artikelen voor u klaar staan. Volop inspiratie, leuke ideeën en de laatste trends. Of het nu gaat om thema’s, lifestyle, kleur en verpakkingsmogelijkheden; voor iedereen en naar eigen smaak kan een kerstpakket worden samengesteld. Maatwerk en persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie is onze kracht.

Standaard Kerstpakketten

Het assortiment is groot en daarom helpen we u graag op weg met persoonlijk advies. Om het overzichtelijk en makkelijk te maken,hebben we naast het maatwerk meerdere standaardpakketten waar we het werk al voor u gedaan hebben. Uit ruim 20 goed gevulde kerstpakketten met diverse thema’s maakt u een keuze en wij zorgen voor de rest. Lekker overzichtelijk, praktisch maar toch niet “standaard”.  Deze kerstpakketten treft u onderaan deze pagina aan maar kunt u ook bewonderen in onze showroom.

Minimumafname?

Wij kennen geen minimumafname. Of het nu gaat om 1 of 7000 kerstpakketten, wij zullen u blijven verrassen. Wij nemen graag het hele traject uit handen en daarbij speelt het aantal geen rol. Dankzij onze eigen inpakcentrale hebben we korte lijnen en kunnen we snel handelen. Ook op logistiek vlak staan we voor u klaar of het nu om verzenden of persoonlijke bezorging gaat. Een kerstpakket is een cadeau en zo moet de ontvanger het ook ervaren.

Afspraak

Neem contact met ons op voor een afspraak in de showroom of bij u op kantoor.

  • Wilt u meer weten of heeft u interesse in een kerstpakket? Laat het ons weten!