Een uniek en nieuw concept!

Een goede witte of rode wijn als cadeau is natuurlijk altijd goed. Nu is het mogelijk om de kracht en goede naam van de wijn te combineren met de herkenbare uitstraling van uw bedrijf. Ook in kleine oplage is het nu mogelijk een eigen verpakking of label te laten drukken. Dit kan het hele jaar door als relatiegeschenk maar past ook prima rondom de feestdagen. Als kerstgeschenk of juist tijdens de jaarwisseling. Een persoonlijke manier om uw relatie te bedanken voor een opdracht of samenwerking. Voor meer informatie over het Mijn wijn concept kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Terborgse Wijncentrale.

Actueel

Bezoek onze showroom 2020!

Onze showroom is er helemaal klaar voor om u op een veilige manier te ontvangen. Maak hiervoor een afspraak. Dit jaar nog meer lokale producten aanwezig om een mooi regionaal pakket samen te stellen. Graag informeren wij u over onze

meer
Onze showroom 2019 is geopend!

Zodra de lente begint zijn wij ons alweer druk aan het voorbereiden op het nieuwe kerstpakkettenseizoen. Onze showroom staat weer vol met verrassende, nieuwe artikelen om de mooiste pakketten mee samen te stellen! Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

meer