Met het eigenkeuzeconcept van Mijn Eigen Kadootje kan een medewerker zelf een kerstgeschenk kiezen of samenstellen. Afhankelijk van het gewenste budget zal er een eigen webshop worden samengesteld. Op basis van uw logo en huisstijl creëren we een herkenbare omgeving. Door een vrijblijvende democode aan te vragen kunnen we laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Voor de medewerkers of collega’s hebben we een fysieke waardebon waarop de inlogcode staat voor de webshop. Eventueel gecombineerd met een kleine attentie en op verzoek gepersonaliseerd. Na het inloggen ziet de medewerker het saldo om te besteden in de webshop. Het assortiment is breed en bestaat uit meer dan 1000 kado’s. Er kan worden geshopt tot het budget op is en zal de bestelling worden doorgegeven. Post NL komt binnen enkele werkdagen de gekozen geschenken in een mooie kerstdoos op het gewenste adres bezorgen. Op deze manier zijn er meerdere leuke momenten aan het kerstgeschenk. Het ontvangen van de waardebon en code, het samenstellen van het kerstpakket en uiteraard het ontvangen en uitpakken van de cadeaus. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar mijneigenkadootje.nl of klik hier voor een democode.

Actueel

Bezoek onze showroom 2020!

Onze showroom is er helemaal klaar voor om u op een veilige manier te ontvangen. Maak hiervoor een afspraak. Dit jaar nog meer lokale producten aanwezig om een mooi regionaal pakket samen te stellen. Graag informeren wij u over onze

meer
Onze showroom 2019 is geopend!

Zodra de lente begint zijn wij ons alweer druk aan het voorbereiden op het nieuwe kerstpakkettenseizoen. Onze showroom staat weer vol met verrassende, nieuwe artikelen om de mooiste pakketten mee samen te stellen! Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

meer