TWC kerstpakketten lanceert nieuwe website!

De nieuwe website van TWC kerstpakketten is op het juiste moment beschikbaar. Nu is hét moment om een afspraak te maken of om te oriënteren op een passend kerstpakket. Voor je het weet staat de kerstboom al weer in de woonkamer of in de bedrijfskantine. Deze website geeft u alvast een indruk maar uiteraard willen wij u ook graag persoonlijk van advies voorzien. Vrijblijvend onze showroom bezoeken? Neem contact met ons op en we plannen een afspraak in met een van onze medewerkers.

Actueel

Onze showroom 2019 is geopend!

Zodra de lente begint zijn wij ons alweer druk aan het voorbereiden op het nieuwe kerstpakkettenseizoen. Onze showroom staat weer vol met verrassende, nieuwe artikelen om de mooiste pakketten mee samen te stellen! Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

meer
Kerstpakket op maat

Als specialist in kerstpakketten hebben we naast een ruimte keuze standaardpakketten, uiteraard ook maatwerk kerstpakketten. In onze sfeervolle showroom staan ruim 3500 artikelen voor u klaar waarmee elk gewenste pakket kan worden samen gesteld. Dit kan op thema, kleur, lifestyle

meer