Naast alle mogelijkheden die wij kunnen bieden op kerstpakket gebied zijn wij van de Terborgse Wijncentrale natuurlijk ook specialist op het gebied van dranken. Wij leveren aan heel veel horeca bedrijven in (Oost) Nederland. Van de bekende nationale en internationale drankmerken tot streekproducten uit onze eigen regio. Zo doen we dat ook met de diverse biersoorten voor kerst. In een luxe geschenkverpakkingen is dit al een kerstpakket van zichzelf. Afhankelijk van de doelgroep en het budget hebben wij altijd wel een passend bierpakket. Van kroonkurk tot beugeldoppen en eventueel met één of meerdere glazen er aan toegevoegd. Trappistenbier, biologische bieren, donker bier tot een heerlijke pilsner. Uiteraard kunnen we de bierflessen samenstellen met andere producten of kiest u voor ons standaardpakket Bierig? Wij zorgen er voor dat uw medewerkers kunnen proosten met kerst. Voor meer informatie of een bezoek aan de showroom maken we graag een afspraak. Proost!

 

Actueel

Bezoek onze showroom 2020!

Onze showroom is er helemaal klaar voor om u op een veilige manier te ontvangen. Maak hiervoor een afspraak. Dit jaar nog meer lokale producten aanwezig om een mooi regionaal pakket samen te stellen. Graag informeren wij u over onze

meer
Onze showroom 2019 is geopend!

Zodra de lente begint zijn wij ons alweer druk aan het voorbereiden op het nieuwe kerstpakkettenseizoen. Onze showroom staat weer vol met verrassende, nieuwe artikelen om de mooiste pakketten mee samen te stellen! Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

meer