In Terborg is het al volop kerst!

In onze vernieuwde showroom vol inspiratie stellen we voor elk gewenst budget een kerstpakket samen voor medewerkers en/of relaties. Het assortiment is breed en kan op thema of kleur worden samengesteld. Onder het genot van een kop koffie helpen onze medewerkers u graag.

Er zijn tal van combinaties mogelijk. Uiteraard kan het pakket in een doos dat past bij de inhoud of een belangrijk thema van afgelopen jaar binnen uw onderneming. Maar ook een eigen huisstijl kan op de doos worden verwerkt. Of toch liever gebruik maken van een tas of een mand? Van een goed fles wijn tot de laatste gadgets en lifestyle producten. De waardering richting de persoon die het pakket ontvangt staat voorop en daar helpen wij u graag mee. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom en laat u inspireren.

 

Actueel

Bezoek onze showroom 2020!

Onze showroom is er helemaal klaar voor om u op een veilige manier te ontvangen. Maak hiervoor een afspraak. Dit jaar nog meer lokale producten aanwezig om een mooi regionaal pakket samen te stellen. Graag informeren wij u over onze

meer
Onze showroom 2019 is geopend!

Zodra de lente begint zijn wij ons alweer druk aan het voorbereiden op het nieuwe kerstpakkettenseizoen. Onze showroom staat weer vol met verrassende, nieuwe artikelen om de mooiste pakketten mee samen te stellen! Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

meer