Zodra de lente begint zijn wij ons alweer druk aan het voorbereiden op het nieuwe kerstpakkettenseizoen. Onze showroom staat weer vol met verrassende, nieuwe artikelen om de mooiste pakketten mee samen te stellen!

Graag informeren wij u over onze mogelijkheden. Onze specialiteit blijft het op maat samenstellen van kerstpakketten vanuit onze showroom, maar wij kunnen meer! Graag informeren wij u hierover in onze showroom.

Daarnaast leveren wij het hele jaar door relatiegeschenken. Dit varieert van een klassiek kistje wijn, een verrassend bierpakket tot de leukste gadgets. Ook give-aways als pennen, zonnebrillen of USB-sticks behoren tot de mogelijkheden’.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak een afspraak met verkoper Rob Jansen in onze showroom of bij u op locatie!

rob@terborgse-wijncentrale.nl of 0315323736

Actueel

Onze showroom 2019 is geopend!

Zodra de lente begint zijn wij ons alweer druk aan het voorbereiden op het nieuwe kerstpakkettenseizoen. Onze showroom staat weer vol met verrassende, nieuwe artikelen om de mooiste pakketten mee samen te stellen! Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

meer
Kerstpakket op maat

Als specialist in kerstpakketten hebben we naast een ruimte keuze standaardpakketten, uiteraard ook maatwerk kerstpakketten. In onze sfeervolle showroom staan ruim 3500 artikelen voor u klaar waarmee elk gewenste pakket kan worden samen gesteld. Dit kan op thema, kleur, lifestyle

meer