Onze showroom is er helemaal klaar voor om u op een veilige manier te ontvangen. Maak hiervoor een afspraak. Dit jaar nog meer lokale producten aanwezig om een mooi regionaal pakket samen te stellen.

Graag informeren wij u over onze mogelijkheden. Onze specialiteit blijft het op maat samenstellen van kerstpakketten vanuit onze showroom, maar wij kunnen meer! Graag informeren wij u hierover in onze showroom.

Daarnaast leveren wij het hele jaar door relatiegeschenken. Dit varieert van een klassiek kistje wijn, een verrassend bierpakket tot de leukste gadgets. Ook give-aways als pennen, zonnebrillen of USB-sticks behoren tot de mogelijkheden’.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak een afspraak met verkoper Rob Jansen in onze showroom of bij u op locatie!

rob@terborgse-wijncentrale.nl of 0315323736

Actueel

Bezoek onze showroom 2020!

Onze showroom is er helemaal klaar voor om u op een veilige manier te ontvangen. Maak hiervoor een afspraak. Dit jaar nog meer lokale producten aanwezig om een mooi regionaal pakket samen te stellen. Graag informeren wij u over onze

meer
Onze showroom 2019 is geopend!

Zodra de lente begint zijn wij ons alweer druk aan het voorbereiden op het nieuwe kerstpakkettenseizoen. Onze showroom staat weer vol met verrassende, nieuwe artikelen om de mooiste pakketten mee samen te stellen! Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

meer